میرزا قاسمی

مواد لازم:
بادمجان: یک کیلو
سیر : 4 حبه ساییده شده
تخم مرغ: 3 عدد
گوجه فرنگی: یک عدد خرد شده
نمک و فلفل و زردچوبه : به مقدار لازم
روغن: دو قاشق

اول بادمجان کبابی کرده و پوست آن را میکنینم و خوب ساطوری میکنیم بعد داخل قابلمه ریخته و سیر ساییده شده و نمک و فلفل و زرچوبه را به آن اضافه می کنیم و همراه با روغن با شعله ملایم میگذاریم خوب بپزد و هر از گاهی آن را هم میزنیم؛ ده دقیقه قبل از برداشتن از روی گاز گوجه خرده شده و تخم مرغ را میزنیم و به آن اضافه می کنیم تا بپزد

 

/ 0 نظر / 7 بازدید