کباب یونانی

مواد اولیه :

  • فیله مرغ - چهار عدد
  • فیله گوشت - چهار عدد
  • فلفل‌دلمه‌ای - یک عدد
  • آبلیمو - دو قاشق غذاخوری
  • پیاز - یک عدد
  • سس مایونز - یک قاشق غذاخوری
  • زعفران و زردچوبه - به میزان لازم
  • نمک و فلفل - به میزان لازم
  • طرز تهیه:                                                                                                                                       

     

    فیله مرغ و گوشت را به مدت سه ساعت در مخلوط زعفران، زردچوبه، سس مایونز، نمک، فلفل، آبلیمو و پیاز خوابانده سپس دو سر فیله مرغ را از سیخ رد کرده به گونهای که حالت حلزونی به خود بگیرد. فیله گوشت را نیز به همین صورت درمیآوریم و مجددا فیله مرغ را به سیخ میکشیم
/ 0 نظر / 14 بازدید