کله گنجشکی

مواد لازم

گوشت چرخ‌کرده - 400 گرم
پیاز رنده شده کوچک - یک عدد
سیب‌زمینی نگینی خرد شده - 150 گرم
ماکارونی فرمی یا کشیده در صورت تمایل - چند عدد
رب گوجه‌فرنگی - یک قاشق غذاخوری
پیاز داغ - یک قاشق سوپخوری
آب - دو لیوان
زردچوبه، نمک و فلفل - به میزان لازم

کله گنجشکی

طرز تهیه

گوشت را با پیاز و نمک مخلوط کرده (می‌توانید کمی جعفری یا گشنیز خردشده هم به این مواد اضافه کنید) سپس از آن گلوله‌هایی به اندازه کله گنجشک درست کنید. (می‌توان این گلوله‌ها را در آرد غلطاند.) در ظرفی پیاز داغ، رب، زردچوبه و نمک را مخلوط کرده حدود دو لیوان آب بریزید و روی حرارت بگذارید. کله‌گنجشکی‌ها را همراه با سیب‌زمینی به آب در حال جوش اضافه کنید. در این مرحله و درصورت تمایل می‌توانید ماکارونی را نیز به آن بیفزائید. در ظرف را گذاشته و تا زمانی که میزان آب حدود یک لیوان شود صبر کنید. غذای شما آماده است.

/ 0 نظر / 11 بازدید