خورش کرفس

مواد لازم:
روغن مایع ۵۰ گرم
پیاز یک عدد گوشت گوسفند ۳۵۰ گرم
کرفس پاک کرده ۴۵۰ گرم
سبزی نعناع، جعفری و برگ کرفس۲۰۰ گرم
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
فلفل ۲/۱ قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه:
کرفس‌ها رو برشهای یک اندازه بزنید(اینجوری خوشگل ترن).
برگهای کرفس رو به همراه جعفری و نعنا خورد کرده و تفت بدین. (مقدار نعنا نباید زیاد باشه واگر نه خورشت تلخ میشه).
کرفس‌های خورد شده رو هم اضافه کنید یه تفت کوچولو هم اونا رو بدید.
پیاز داغ فراوان درست کنید و گوشت که بهتره قسمت ماهیچه باشه درش تفت بدین.
زردچوبه و فلفل اضافه کنید و با مقداری آب بذارید بپزه.
وقتی‌ که گوشت نیم پز شد، لیمو عمانی رو اضافه کنید، و بد از نیم ساعت کرفس و سبزی‌ها رو اضافه کنید، اجازه بدین خورشت شما با حرارت ملایم جا بیفته.

نکته:
میتونید از گوشت مرغ، یا بوقلمون هم استفاده کنید.
خیلی‌‌ها نعنا جعفری نمیریزن فقط برگ‌های کرفس رو میریزن.
من چون دوست دارم رنگ خورشت کرفس با غورمه سبزی متفاوت باشه از یه کوچولو رب یا گوجه فرنگی‌ خورد شده هم استفاده می‌کنم.
دوباره من چون لیمو عمانی خیلی‌ دوست دارم تو این خورشت استفاده می‌کنم، شما میتونید از آبلیمو استفاده کنید.
.

/ 0 نظر / 29 بازدید