خورش فسنجون

مواد لازم 

 
▪ مرغ  یا گوشت
▪ آلو خورشتی  
▪هویج یا به (در صورت تمایل برای عطر خورشت )(خیلی کم  و رنده شده باشه در حد یک قاشق)

 ▪ مغز گردو
▪ پیاز
▪ رب انار

▪ شکر
▪ نمک و فلفل
▪ روغن

طرز تهیه


مغز گردو را بعد ار پاک کردن چرخ کنید و با کمی روغن تا سرخ شود این تفت دادن نباید طوری باشد که گردو بسوزد و تلخ شود.
زعفران را در کمی آب جوش حل کنید.
پیاز را رنده کرده و با روغن تفت دهید تا اینکه طلائی شود.
مرغ – مغز گردو – پیاز سرخ شده – کمی نمک و فلفل و مقداری آب زعفران و هویج یا به و چهار تا پنج پیمانه آب را در یک ظرف مناسب ریخته و بر روی حرارت ملایم بگذارید.
می توانید مرغ را با کمی آب زعفران جداگانه بپزید و سپس مغز گردو و پیاز سرخ شده‚ نمک و فلفل و آب را به آن اضافه نموده و حرارت دهید.
اگر از گوشت چرخ کرده می خواهید استفاده نمائید گوشت و پیاز رنده کرده و نمک را با هم مخلوط و ورز دهید و سپس به صورت قلقل های ریز در آورده و باکمی روغن تفت دهید و سپس با کمی آب زعفران‚ مغز گردو و پیاز سرخ کرده نمک و فلفل و آب را در ظرف مناسب ریخته و حرارت دهید.
بعد از کمی پخت‚ رب انار و شکر را به خورشت اضافه نمائید.
اگر در زمان پخت مرغ پخته شد ولی هنوز خورشت جا نیفتاده باشد مرغ را از خورشت جدا کرده و بگذارید که خورشت آماده شود و در پایان مرغ را به آن اضافه نمائید.
در آخر پخت بر اساس ترشی و شیرینی خورشت شکر اضافه نمائید .
خورشت در پایان پخت به روغن افتاده باشد و آب نداشته باشد در صورتی که هنوز به روغن نیفتاده باشد میتوانید در چندین مرتبه کمی آب سرد به خورشت اضافه نمائید .
اگر خورشت روی حرارت ملایم در مدت زمان بیشتری پخته شود خوش مزه تر و رنگ آن بهتر می شود

 

 

 

/ 0 نظر / 7 بازدید