مربا و شربت توت فرنگی

Image and video hosting by TinyPic     

 

 شربت توت فرنگی

 

مواد لازم:
توت فرنگی= 1/5 کیلو
شکر = 1/5 کیلو
آبلیمو= 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه1:
دم توت فرنگی ها را گرفته و آنها را بشویید بعد آن را در یک آبکش قرار دهید تا آب آن گرفته شود.
توت فرنگی ها را درون قابلمه ای ریخته و شکر را لابلای توت فرنگی ها میریزم و یک روز در یخچال میگذاریم بماند.
بعد قابلمه را روی حرارت ملایم اجاق قرار دهید تا مربا بجوشد.(هیچ وقت در مربا را هنگام پختن نگذارید)کفی که روی مربا حاصل میشود چند بار با قاشق بردارید و آبلیمو را اضافه کنید.(مواظب باشید مرباتان سر نرود).بعد از 15 الی 20 دقیقه مربا آماده می شود.اگر دیدید که شربت آن زیاد هست توت فرنگی ها را با مقدار شربتی را که میخواهید در شیشه مورد نظر ریخته و بعد از خنک شدن داخل یخچال بگذارید.بقیه شربت را یک استکان سر خالی شکر
به آن اضافه کنید و شکر را در شربت حل کنید و بگذارید بجوشد. بعد از قوام آمدن شربت(مقداری از شربت را روی قاشق بریزید و کمی صبر کنید تا آن مقدار شربت سرد شود بعد شربت را به ‌طرف زیر سرازیر کنید اگر شربت به سختی از قاشق سرازیر شود و کش پیدا کند شربت در این موقع قوام آمد است.)ظرف را از روی حرارت بردارید و وقتی خنک شد آن را در شیشه بریزید و در یخچال نگهدارید.

این طرز تهیه مادر عزیز بنده هست که خیلی بهتره:
طرز تهیه2:

دم توت فرنگی ها را گرفته و آنها را بشویید بعد آن را در یک آبکش قرار دهید تا آب آن گرفته شود.
توت فرنگی ها را درون قابلمه ای ریخته و شکر را لابلای توت فرنگی ها میریزم و یک روز در یخچال میگذاریم بماند تا توت فرنگی ها آب بندازد.

توت فرنگی ها را درون یک آبکش میریزم تا آب توت فرنگی ها و خود توت فرنگی ها از هم جدا شوند. سپس آب توت فرنگی ها را جدا گانه میگذاریم15 الی 20 دقیقه بجوشد و بعد از آن خود توت فرنگی ها و آبلیمو را به آب توت فرنگی ها اضافه میکنم و 15 دقیقه دیگر میگذاریم با هم با حرارت ملایم بپزد.

شربت توت فرنگی

دلیل کپک زدن مربا و شربت‌ :

1.شکر آن کم باشد .

2.قوام نیامده باشد .
3.کاملا پخته نشده باشد.

دلیل شکرک زدن مربا و شربت‌ :

این حالت معمولاً در مرباها و شربت‌ها دیده می‌شود، وقتی مربا یا شربت بیش از حد بجوشد یا آنکه شیرینی آن کم باشد مربا یا شربت شکرک می‌زند. برای رفع آن باید در شربت یا مربا کمی آب جوش و مقداری هم آبلیمو اضافه کرد و آن را چند جوش داد تا شکرک از بین برود.
/ 0 نظر / 7 بازدید