زیتون پرورده

مواد لازم:

 

زیتون بی هسته............................نیم کیلو

مغز گردو ساییده..........................250 تا 300 گرم

سیر.........................................3 حبه

رب انار....................................1 قاشق غذا خوری

رب آلوچه..................................1 قاشق غذا خوری

آب انار.....................................2 قاشق غذا خوری

آبغوره......................................2 قاشق غذا خوری

چوچاق خرد شده (سبزی معطر).......1 قاشق غذا خوری

نعنا و پونه خشک.........................از هر کدام  یک قاشق چایخوری

جعفری خرد شده..........................1 قاشق غذاخوری

نمک سبز..................................یک دوم قاشق چایخوری

گلپر.........................................یک قاشق چایخوری

 

     

  

طرز تهیه:

 

زیتون رو بشورید و تو یه آبکش بریزید تا آب اضافه بریزه و بعد زیتون آ رو تو یه ظرف گود بریزین و3 حبه سیری که داشتین توش رنده کنین حالا مغز گردو، رب انار، رب آلوچه، آبغوره و آب انار رو بهش اضافه و خوب هم بزنین تا مواد با هم مخلوط شن.

 

مقدار رب ها و آب انار و آبغوره رو بسته به ذائقه تون میتونین تغییر بدین و اگه همشو نداشتین حد اقل از یکیشون استفاده کنین.

 

خوب حالا میرسیم به سبزی های معطر مثل چوچاق که یه سبزی محلیه و اگه نداشتین میتونین مثل من از جعفری خرد شده ، نعنا و پونه خشک یا تازه فرقی نمی کنه و کمی نمک سبز استفاده کنین البته اگه نمک سبز هم نداشتین اشکالی نداره.

خوب بعد از اینکه این سبزی ها رو به زیتون اضافه کردین یه مقدار گلپر بزنین و خوب خوب مواد رو مخلوط کنین و یه چند ساعتی تو یخچال بذارین.

بهتون توصیه میکنم که زیتون پرورده رو حد اقل یکی دو روز زودترآماده کنین چون اینطوری  زیتون کاملا طعم مواد رو به خودش میگیره و خوشمزه تر میشه.

 زیتون پرورده

اینم یه نوع دیگه :

مواد لازم:

زیتون 1کیلو
 سیر 1بوته
 مغز گردو ی چرخ شده 1 پیمانه
 اب انار 1پیمانه
 سبزی معطر (در گویش ما زندرانی زلنگ(در گویش گیلانی چو چاق) 2 بسته
 رب انار 1 قاشق
 دانه انار ترش در صورت تمایل نصف پیمانه سایده شده
 گلپر 2قاشق چای خوری

طرز تهیه

اول زیتون ها  هسته آنرا جدا کرده می شوییم سبزی معطر را شسته خوب چرخ می کنیم معمولا باید سبزی ودانه انار را با هم بسابیم حالا چون وسایله برقی در دسترسمان هست از انها استفاده می کنیم وقتی سبزی را چرخ کریم اب زیتون را خالی کرده و گردوی چرخ شده و سبزی ورب انار گلپر سیر کوبیده رابا هم مخلوط می کنیم بعد مقداری از اب انار را میریزم باز مخلوط می کنیم اگر مزه وترشی ان خوب بود بقیه آب انار را نمی ریزیم در صورت تمایل می توان ترشی وسیر انرا بیشتر کرد واقعا خوش مزه است امید وارم که خوشتان بیاید

 

/ 0 نظر / 12 بازدید