پاستای مرغ و قـــــــــــــــــارچ

 

پاستا                 250 گرم

ســ‌ینه ی مرغ       نصف سیــ‌‌‌ـنه

قارچ                   100 گرم

شیر                   2لیوان

آرد                     یک قاشق غذاخوری

کره                    50 گرم

نمک فلفل سیاه و پودر سیر              

روغن زیتون

پنیر پیتزا

 

این میزان برای دو نفر کافیست

سیــ‌نه مرغ رو به شکل نواری میبریم. قارچها رو هم خرد میکنیم.

در تابه کره را ذوب کرده و سیــ‌نه ی مرغ را درون روغن تفت میدهیم. حدود سه دقیقه باید تفت بخوره. آرد رو در تابه ریخته و کمی تفت میدهیم تا بوی خامی ندهد. سپس شیر رو آن اضافه کرده شعله رو کم میکنیم و آهسته هم میزنیم تا آرد گوله نشود. نمک و فلفل سیاه و پودر سیر رو اضافه کرده و بهم میزنیم.

در یک ظرف دیگر کمی کره ذوب کرده و قارچ را تفت بدهید و شعله رو زیاد کنید تا قارچ آب نندازد. بعد قارچ رو هم به ترکیب سینــ‌ه مرغ و سس سفید اضافه میکنیم. خوب بهم میزنیم تا یکدست شود. مراقب باشید که سس نباید غلیظ شود چون یک مرحله ی پخت در فر هم دارد و اگر سس سفت شود به شکل بدی به پاستا چسبیده و منظره ی بدی ایجاد میکند.

پاستا رو در یک قابلمه آب جوش میپزید و آبکش میکنید.

ته ظرف پیرکس کمی روغن زیتون میریزید و پاستا رو درون آن میریزید. سپس سس رو روی پاستا میریزید.

 درون فر به مدت 45 دقیقه قرار میدهید. در دمای 170 درجه سانتیگراد. بعد ظرف را خارج کرده و پنیر پیتزا را روی پاستا ریخته و ده دقیقه فرصت میدهیم تا پنیر آب شود.

 

نکته: اصلا پاستا در این است که بعد از آبکش کردن پاستا در یک ظرف روغن زیتون ریخته و پاستا رو کمی در روغن سرخ کنید. نه تا این حد که پاستا خشک شود. بعد سس رو روی آن ریخته و سرو کنید. ولی از اونجایی که ما ایرونیا اکثر با پاستای دم نکشیده میونه ی خوبی نداریم اون رو توی فر میزاریم تا باب میل شود.

/ 0 نظر / 17 بازدید