فیله ی مرغ با پنیر

 

 

 

مواد اولیه :

  • فیله مرغ - 140 گرم
  • پیاز - 15 گرم
  • قارچ خرد‌شده - 60 گرم
  • عصاره مرغ - یک عدد
  • پنیر پیتزا - 70 گرم
  • نان باگت - یک عدد
  • روغن - به میزان لازم
  • گوجه و خیارشور - برای تزئین

 

طرز تهیه:                                                                                                   

ابتدا پیاز را تفت می‌دهیم تا کمی طلایی شود، سپس فیله مرغ قطعه‌قطعه شده را با آن تفت می‌دهیم تا گوشت فیله سرخ شود.

بعد از سرخ شدن فیله مرغ به آن قارچ و عصاره مرغ را اضافه می‌کنیم تا عصاره مرغ در آب قارچ حل شود سپس پنیر پیتزا را به آن می‌افزاییم و خوب هم می‌زنیم که خمیر نرم شده و کل مواد را در برگیرد.

نان باگت را خالی کرده و مواد را داخل آن می‌ریزیم و گوجه و خیار شور را به آن می‌افزاییم.

/ 0 نظر / 10 بازدید