پیتزا مکزیکی

تهیه پیتزا در خانه علاوه بر مزایای هر غذای خانگی دیگر نسبت به همتای آن در رستوران ها این امکان را به شما می دهد که مواد روی پیتزا را با سلیقه اعضای خانواده انتخاب کنید. خمیر پیتزا را که در همه پیتزاها مشترک است می توانید خودتان درست کنید و یا از خمیرهای آماده مخصوص پیتزا استفاده کنید که در سوپرمارکت ها به فروش می رسد. ممکن است به جای این خمیرها از خمیر نان باگت یا بربری هم استفاده کنید. در اینجا ابتدا روش تهیه خمیر پیتزا و سپس روش طبخ چند نوع پیتزا را ملاحظه می کنید.
• خمیر پیتزا
مواد لازم:یک قاشق سوپخوری مایه خمیر خشک (۱۴ گرم)، نصف قاشق چایخوری شکر، دو سوم پیمانه یا ۱۶۰ میلی لیتر آب گرم، ۵/۱ پیمانه آرد سفید ساده (۲۲۵ گرم)، دو قاشق چایخوری روغن زیتون.مایه خمیر را با شکر در ظرف کوچکی مخلوط کنید و سپس آب گرم را به آن اضافه کنید، بگذارید این مخلوط ۱۰ دقیقه بماند. آرد را در ظرف بزرگتری الک کنید. مخلوط مایه خمیر را همراه با روغن زیتون اضافه کنید و مخلوط نمایید تا خمیر نسبتاً سفتی حاصل شود. خمیر را بر روی سطح صافی که کمی آرد روی آن پاشیده اید بگذارید و حدود ۱۰ دقیقه ورز دهید تا نرم و کشدار شود. آن را در ظرف گودی که کمی چرب کرده اید بگذارید و روی آن را پوشانده در محل گرمی قرار دهید. بگذارید خمیر نیم ساعت بماند تا ور آمده و دو برابر شود. مجدداً خمیر را روی سطح صافی که کمی آرد روی آن پاشیده اید بگذارید و کمی دیگر ورز دهید. خمیر آماده استفاده است.
▪ پیتزای مکزیکی
مواد لازم:یک قاشق سوپخوری روغن مایع، یک عدد پیاز متوسط خرد شده، نیم کیلو گوشت چرخ کرده، یک دوم پیمانه سس گوجه فرنگی، یک قاشق سوپخوری آویشن تازه یا یک قاشق چایخوری پودر ارگانو، ۳۰۰ گرم کنسرو ذرت، نصف پیمانه آب، ۳۰۰ گرم لوبیا قرمز پخته، ۲ عدد خمیر پیتزای آماده گرد به قطر ۲۲ سانتی متر، یک عدد پیاز قرمز متوسط خلال شده برای روی پیتزا، یک پیمانه پنیر پیتزای رنده شده (۱۲۵ گرم)، کمی جعفری، چند عدد گوجه فرنگی ریز گیلاسی و کمی ماست چکیده برای روی پیتزا (در صورت تمایل). روغن را در تابه ای داغ کنید. پیاز را تفت دهید تا طلایی شود و گوشت را اضافه کنید و خوب سرخ کنید. سس گوجه فرنگی و پودر ارگانو یا برگ آویشن و آب را اضافه کنید و بگذارید بجوشد تا آب آن تبخیر شود. ذرت و لوبیا را اضافه کرده مخلوط کنید. این مخلوط را روی خمیرهای پیتزا که در سینی فر چرب شده قرار داده اید بریزید. پنیر را همراه با خلال پیاز قرمز روی پیتزاها بریزید. این پیتزا با مقدار کمی پنیر تهیه شده است اما شما می توانید در صورت تمایل از مقدار بیشتری پنیر استفاده کنید. پیتزاها را به مدت حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر داغ بپزید و پس از پخت خمیر از فر خارج کرده در صورت تمایل با ماست چکیده، جعفری و گوجه فرنگی سرو نمایید.

/ 0 نظر / 6 بازدید