سوپ کلم بروکلـــــــی

IMG_2671.jpg (50 KB)
یه سوپ خیلی خوشمزه و سبک و دوست داشتنی. و نرم ;)

امتحان کنید پشیمون نمیشید.

مواد لازم: (اینایی که میگم دونفره است)

کلم بروکلی: 300 گرم

پیاز: 1 دونه متوسط

سیر خرد کرده: 2 حبه

سیب زمینی: 1 دونه بزرگ (3 تا کوچیک من ریختم)

(میتونید از برگ ها و ساقه های جوان کرفس هم استفاده کنید. من چون نداشتم نریختم و همینجوری هم خوشمزه شد کلی.)

شیر: یک لیوان و نیم

عصاره مرغ: یکی

نمک و فلفل (در صورتی که بعد از ریختن عصاره چشدید و به نظرتون کم نمک بود.)

IMG_2650_5.jpg (109 KB)

روش تهیه هم خیلیییی ساده است:

سیب زمینی ها رو خرد کنید (لازم نیست ریز باشه اصلا). پیاز و سیر رو خلالی کنید و بروکلی ها رو پر پر کنید.

IMG_2654.jpg (42 KB)   IMG_2658.jpg (65 KB)

اول پیاز هایی رو که خرد کردید توی کره تفت بدید. وقتی که شفاف شد سیر ها رو اضافه کنید و یکم تفت بدید.

IMG_2660.jpg (63 KB)

بعدش هم سیب زمینی و کلم براکلی و کرفس (اگه داشتید) رو اضافه کنید و با 1 و نیم پیمانه آب بگذارید حدود 20 تا 25 دقیقه بپزه (آخرش نباید زیاد آب داشته باشه). عصاره مرغ رو توی یه مقدار از این آب مخلوط کنید و اضافه کنید که طعمش به خورد موارد بره.

IMG_2661.jpg (84 KB)

وقتی که سوپ کاملا پخته شد، توی میکسر بریزید تا کاملا یکدست بشه.

IMG_2662.jpg (90 KB)   IMG_2664.jpg (50 KB)

بعد باز توی قابلمه بریزید و شیر رو اضافه کنید. اگه لازم بود، نمک و فلفل رو هم اضافه کنید. مقدار شیر هم بستگی به خودتون داره. اگه خواستید رقیق تر باشه میتونید بیشتر اضافه کنید.

IMG_2665.jpg (51 KB)

بعد هم با کلم براکلی یا برگ زرد و تازه کرفس تزئین کنید و سرو کنید.

IMG_2666.jpg (58 KB)

یه نکته رو بعد از چند ساعت و بعد از خوندن نظرات دوستان میخوام اضافه کنم.

میکس کردن سوپ شاید خیلی قشنگ به نظر نیاد یا شاید ما دوست نداشته باشیم (چون توی فرهنگ غذاییمون نبوده). اما اگه یک بار امتحان کنید، مطمئنم که دوست خواهید داشت و بعد از اون دیگه مشکلی با سوپ های میکسی ندارید.

اگه کسی هم واقعا نمیتونه تحمل کنه و میکس نکنه، اونوقت یه سوپ دیگه داره. برای اینکه سوپ میکس شده تمام طعمها رو با هم مخلوط میکنه و یه طعم جدید میده.

امیدوارم فرصت یک بار امتحان رو از خودتون نگیرید.

 

/ 0 نظر / 8 بازدید