شامی لپه با سینه مرغ

 

 

مواد لازم برای 12 عدد شامی:

سینه مرغ= 2 عدد متوسط (این اندازه که در تصاویر مشاهده میکنید)

لپه= 1 پیمانه سرخالی

تخم مرغ=3 عدد

نمک و فلفل سیاه و زردچوبه= به مقدار لازم،در صورت تمایل کمی هم ادویه کاری

جعفری خرد شده= در صورت تمایل 1 قاشق غذاخوری

پیاز= 2 عدد کوچک

سیر= 4 حبه

طرز تهیه:

سینه مرغ را هم با مقداری نمک و سیر و پیاز و زردچوبه و زعفران بگذارید بپزید.

لپه را از 2 ساعت قبل در مقداری آب خیس دهید و بعد آبشو خالی کنید و بپزید و در آخر آبی نداشته باشد،من خودم اول سینه را پختم و بعد در آب مرغ لپمو پختم.

همگی مواد را داخل میکسر یا با چرخ گوشت یا ...بریزید تا کاملا له شوند و بعد تخم مرغ و جفری و ادویه جات را بهش اضافه کنید و با دست همگی مواد را خوب با هم مخلوط کنید.

تابه گودی را روی حرارت بگذارید تا کاملا داغ شود و به اندازه روغن بریزید تا تقریبا روی شامیها را بگیرد و بعد از مواد به اندازه 2 عدد گردو متوسط بردارید و فرمش بدهید و یا میتوانبد وسطشو وقتی که گردش کردید،با ته قاشق سوراخش کنید و بعد به آرامی داخل تابه بگذارید و با حرارت متوسط سرخشان کنید و خیلی باید با احتیاط اینور و انورش کنید چون که ترد هست ،ممکنه از هم باز بشه.

بعد از سرخ شدن روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن شامیها گرفته شود.

نکته:اگر دید موادتان خیلی شل هست،یک قاشق آرد بریزد داخل موادتان و اگر دید که موادتان خیلی سفت هست یک تخم مرغ دیگه بهش اضافه کنید.

بعد هم با نان و خیار شور و ... نوش جان کنید.

/ 0 نظر / 8 بازدید