رولت مرغ

 

یه سینه مرغ رو با استیک کوب ( بیفتیک کوب ) می کوبیم تا همه جا نازک و یکدست بشه از لحاظ ضخامت بعد همه جاشو نمک می مالیم با زعفران و کمی آبلیمو و فلفل و نایلون می کشیم روش می ذاریم یه ربعی بمونه بعد از یه ربع و یا نیم ساعت ... یه ورقه فویل مربعی که از مرغ بزرگتر باشه پهن کنید و مرغ رو روی اون بذارین و روی مرغ فلفل دلمه ای رنگی مربعی خرد شده ( سبز و قرمز و نارنجی ) (سبز کمتر ) قارچ خرد شده نخود فرنگی پودر آویشن و جعفری خرد شده کمی پنیر پیتزا بریزین ( اگه خواستین می تونین ژامبون مرغ هویجهم بریزین که من نریختم ) و ورقه فویل رو دور اون رول کنید و به شکل شکلات اضافه های فویل رو از دو طرف محکم بپیچید و اونو داخل یه قابلمه آب در حال جوش بذارین و نیم ساعت الی چهل و پنج دقیقه زمان بدین تا خوب بپزه ... البته داخل فر و مایکرو ویو هم میشه بعد از اینکه پخت به همون شکل رول در میاد خیلی راحت بعد کمی تخم مرغ زده شده به اون می مالید ودر کمی آرد سوخاری می غلتونید و در روغن سرخ می کنید و وقت سرو هم مثل رولت خامه ای قاچ می کنید...

/ 0 نظر / 24 بازدید