کاچی

 

 

مواد لازم :   

آرد سفید  500 گرم
روغن  500 گرم
شکر  1000 گرم
زعفران  4.7 گرم
آب  12 فنجان
گلاب  0.5 فنجان

 طرز تهیه :

 

مانند حلوا آرد را سرخ میکنیم و شکر را با 10 تا 12 لیوان آب می جوشانیم تا شکر آب شود ، شربت را از صافی رد میکنیم و زعفران حل شده در آب جوش را با شربت مخلوط میکنیم و حرارت آرد سرخ شده را ملایم میکنیم و بعد شربت آماده شده را بتدریج داخل آرد سرخ شده می ریزیم و مرتب بهم میزنیم تا ارد کاملا صاف شود ، بعد کاچی را میگذاریم آهسته بجوشد و به روغن بیافتد در صورتیکه مایه کمی غلیظ شود مختصری آب به آن اضافه میکنیم ( توضیح آنکه آرد کاچی را باید کمی کمتر از حلوا سرخ کرد و کافی است که رنگ آن طلائی شود و نیز کاچی را با آرد برنج هم میتوان تهیه نمود و کافی است که بجای آرد گندم آرد برنج مصرف کنیم ) .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این دسر برای 4 تا 6 نفر کافیست

 

/ 0 نظر / 4 بازدید