سوفله مرغ و قارچ

مواد لازم:
▪ گوشت مرغ پخته بدون استخوان : ۵۰۰ گرم،
▪ تخم مرغ کامل : ۴ عدد،
▪ سفیده تخم مرغ : ۲ عدد ،
▪ کره : ۵۰ گرم،
▪ قارچ ورقه شده سرخ شده : ۵۰۰ گرم،
▪ پنیر : ۲۰۰ گرم،
▪ شیر : ۲ لیوان،
▪ آرد سفید : ۲ قاشق سوپخوری،
▪ نمک و فلفل : به مقدار کافی،
▪ خردل : یک قاشق مرباخوری

 


● طرز تهیه:
کره را روی حرارت آب کرده ، آرد را در آن تفت دهید ، سپس شیر را به تدریج اضافه کنید تا سس صاف و یک دست شود ، اگر گلوله شد از صافی رد کنید و روی حرارت قرار دهید تا جوش آید ، زرده تخم مرغ را خوب هم زده و به آن اضافه کنید ، خردل را هم اضافه کرده و پس از چند جوش ، شعله را خاموش کنید ، شش عدد سفیده را خوب زده تا مثل پنبه شود ، آن گاه مرغ خرد شده و قارچ ورقه شده سرخ شده را با مایه شیر و زرده مخلوط کرده و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و در آخر با سفیده مخلوط کرده و مایه را در ظرف نسوز مناسبی که قبلا" چرب کرده اید بریزید ، مایه باید ظرف را پر کند ، پنیر رنده شده را روی آن بپاشید و ظرف را در اولین طبقه فر با حرارت چهارصد درجه قرار دهید سوفله بهتر است چهل و پنج دقیقه در فر باشد و شما می‌توانید برای این که سوفله لطیف تر طبخ شود آن را به طریقه بن ماری آماده کنید، « بن ماری یعنی پختن روی آب ، در ظرف بزرگتر آب ریخته و ظرف حاوی مواد را داخل آب قرار داده و در فر بپزید »

/ 0 نظر / 9 بازدید