دمی باقالی

 

مواد لازم :
برنج 4 پیمانه
باقلا 2 پیمانه ( قبلا باقلای زرد رو یکی دوساعت زودتر خیس میکنیم . )
پیاز 4 عدد درشت - برای داخل غذا و برای تزیین روی غذا به صورت پیازداغ
روغن کمی
زردچوبه 2 تا 3 قاشق مربا خوری پر

طرز تهیه :

پیاز را خرد کرده با روغن سرخ میکنیم تا طلائی شود . در انتها زردچوبه را خیلی کم در آن تفت میدهیم .
باقلا را - که قبلا تمیز کرده و شسته و خیس کرده ایم - داخل پیازها میریزیم و کمی تفت میدهیم .

سپس 2 تا3 لیوان آب در آن میریزیم و یک قاشق سوپخوری نمک بآن اضافه مینمائیم میگذاریم کمی باقلا نیمه پز شود و در آخر آبش بخور باقلا برود و کم شود . حدود 10 دقیقه کافیست .

برنج را که قبلا شسته و با نمک خیس کرده ایم اکنون روی باقلا می ریزیم و هم میزنیم و بعد حدود 3 لیوان آب اضافه میکنیم و حرارت را ملایم میکنیم و کمی هم کره به آن اضافه می کنیم تا برنج و باقلا بپزد و آب آن تبخیر شود .

اگر برنج زنده بود کمی هم آب اضافه میکنیم .( از آب مرغ یا آب گوشت یا به بیانی Stock هم میشه برای پختن این دمی استفاده کرد که البته خیلی خوشمزه تر میشه ) اکنون اگه برنج مغز پخت شده - دم کنی میگذاریم و دم میکنیم .

هنگام کشیدن با پیازداغ های کنار گذاشته شده - رویش را تزیین می کنیم ...و با ترشی سرو میکنیم .

منبع : سفره خونه
/ 0 نظر / 28 بازدید