قارچ سوخاری

مواد لازم :

قارچ ریز یا متوسط                  ۱۲ عدد

تخم مرغ                              ۱ عدد

آرد                                    ۳ قاشق غذاخوری

آرد سوخاری                      نصف پیمانه

پنیر پیتزا                            ۲ قاشق غذاخوری

نمک فلفل پودر سیر            به میزان لازم

روغن سرخ کردنی                 به میزان لازم

 

 

 

طرز تهیه :

 قارچ ها را با دقت تمیز می کنیم. به آنها نمک زده و در آرد می غلتانیم.

تخم مرغ ها را با نمک و فلفل و پودر سیر می زنیم. سپس قارچ ها را در مایه ی تخم مرغ فرو می کنیم.

آرد سوخاری را با پنیر پیتزا مخلوط می کنیم. بعد قارچ ها را در آرد سوخاری و پنیر می غلتانیم و کمی فشار می دهیم تا آرد سوخاری و پنیر را به خود بگیرد.

روغن را در یک ظرف نسبتاً گود ریخته و روی حرارت داغ می کنیم.

قارچ ها را یکی پس از دیگری در روغن داغ سرخ می کنیم، طوری که ترد شود. فقط دقت کنید که قارچ ها نسوزند. اگه ظرفتون جا داشت میتونید چند تا قارچ و با هم بچینید . فقط روغن داغ باشه و بعد حرارت زیر قارچها کم . برای سرخ کردن قارچها از سرخ کن استفاده نکنید

/ 0 نظر / 12 بازدید