کیک رنگین کمانی

JPEG Hoster

 

مواد لازم :

۳پیمانه آرد

۴ غ چ بکینگ پودر

نصف غ چ نمک

۱ پیمانه کره بی‌ نمک یا Unsaltted که به دمای  اتاق رسیده باشه ( این خیلی‌ مهمه)

۲ و یک سوم پیمانه شکر

۵ تا سفیده تخم مرغ که به دمای اتاق رسیده باشه ( اینم  خیلی‌ مهمه)

۲ غ چ وانیل

۱ پیمانه و نصفی شیر که به دمای اتاق رسیده باشه ( اینم  خیلیییی مهمه)

رنگ های قرمز، نارنجی ، زرد، سبز ، ابی، و بنفش

همه این رنگ ها تو رنگ های ویلتون هست .

 خوب پس از نکات مهم اینه که شیر، سفیده تخم مرغ ، و کره به دمای اتاق رسیده باشه پس یه ساعت قبل از شروع کار اینارو از یخچال بیرون میاریم تا از حالت سردی بیرون بیان .

فررو قبل از شروع کار رویه ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۸۰ درجه سانتیگراد میگذاریم تا خوب گرم بشه .

قالب کیک  رو چرب می‌کنیم. همیشه یادتون باشه با کره  یا مارگارین قالب کیک رو  چرب می‌کنیم چون باعث میشه هم نچسبه وهم کیکمون بویه بدی نگیره بخاطر روغن مایع.

اندازه قالبمون باید طوری باشه که وقتی‌ مواد رومیریزیم توش یک دومش خالی‌ باشه تا فضای کافی‌ واسه پف کردن کیک باشه .

توی یه کاسه بزرگ آرد و بکینگ پودر و نمک رو قاطی می‌کنیم یا با هم الک می‌کنیم تا این ۳ مواد خوب با هم قاطی‌ بشن .

توی یک ظرف دیگه شکر و کره رو با هم قاطی‌ می‌کنیم بین  ۵ تا ۷ دقیقه با همزن تا خوب نرم و مثل کرم بشه ، بعد سفیده تخم مرغ رو در دو مرحله قاطی‌ می‌کنیم و خوب هم میزنیم برای ۱ تا ۲ دقیقه دیگه .

 وانیل رو اضافه می‌کنیم و باز بین ۲ تا ۳ دقیقه خوب هم می‌زنیم .حالاوقت  اضافه کردن بقیه مواده.

 اول از آرد شروع می‌کنیم ( اردی که قبلان با بکینگ پودر و نمک قاطی‌ کردیم) و بعد از اون شیرو اضافه می‌کنیم و باز هم می‌زنیم و باز آرد رو اضافه می‌کنیم و در نهایت شیرو پس یادمون باشه که با آرد شروع کردیم و با شیر تموم کردیم .

 کلا تو این مرحله نباید خیلی‌ هم زد چون بکینگ پودر بخاطر همزدن زیاد خاصیتشو از دست بده. پس فقط  تا زمانی‌ که مواد با هم قاطی  بشن که هولوحوش ۱ دقیقه طول میکشه هم می‌زنیم.

حالا این کرمی که به دست آوردیم تو ۶ تا ظرف جداگانه به طور مساوی میریزیم(۶ تا  قاشق هم  یادتو نره )برای شروع با نوک خلال دندونی که توی  یکی از رنگهای ویلتون زدیم  مقدار  از مایعمون رو رنگ میکنیم و خوب قاطی‌ می‌کنیم تا رنگمون یه دست بشه . توجه کنید مقدار رنگ بستگی به خودتون داره که چقدر بخواین کیکتون رنگی‌ بشه . من با عکسها قشنگ واستون توضیح میدم

JPEG Hoster

نکته کنکوری اینه که از هر رنگی‌ یه خلال دندون یا چوب کبریت بذرید توش یعنی‌ اگه خلال دندونو به مایع کیک قاطی‌ کردین دوباره با همون خلال دندونی که مایع کیک بهش چسبیده تو رنگ قوطی فرو نکنید چون رنگتون بلافاصله بعد چند روز کپک میزنه و باید بندازیدش دور .

JPEG Hoster

JPEG Hoster

خوب حالا که همه موادتون با رنگ های مختلف آماداست میخوایم تو قالب کیک بریزیم .

JPEG Hoster

حالا نصف این  موادو تو وسط قالب اولیمون میریزیم اول قرمز بعد نارنجی , زرد، سبز، آبی ، بنفش. 

JPEG Hoster

JPEG Hoster

و توقالب بعدیمون هم به همین صورت ,که من واسه قالب دومی‌ برعکس این کارو انجام دادم یعنی‌ اول  بنفش  ریختم بعد آبی بعد سبز ,,,,,,,,

JPEG Hoster

خوب میذاریم تو فر برایه 35 تا ۴۰دقیقه . بعد از اون چک می‌کنیم با نوک کارد و یا  خلال دندون  اگه دیدیم تمیز اومد بیرون یعنی‌ خیس نبود پس‌ پخته شده . باید از دقیقه ۳۰ به بعد چک کنیم ببینیم پخته شده یا نه چون نباید بذاریم اونقدر پخته بشه که رنگ روی کیک قهوه‌ای بشه .

برای ۱۰ دقیقه میذاریم تاسرد بشه.

با نوک چاقو اطراف قالب کیکو یه ذره بازمی‌کنیم تا کیک راحت تر بیاد بیرون .

JPEG Hoster

JPEG Hoster

حالا رویه یک توری میذاریم تا کیکمون سرد بشه و وقتی‌  کاملا سرد شد روی یکی‌ از این کیک هاخامه میذاریم و کیک دیگرو میذاریم روش و با خامه فرم داده شده و یا ایسینگ کره ای که قبلان آموزش دادم روشو میپوشنیم.

 

JPEG Hoster

JPEG Hoster

ببینید چه بافت کیک خوشرنگه خوشگله ,هم خوشمزست به به.

منبع :ژولیت و گابریل

/ 0 نظر / 14 بازدید