خورده شیشه

مواد لازم :

 

چند بسته ژله با طعم های مختلف و رنگای مختلف (حداقل دو رنگ )

شیر یا خامه یا بستنی

قالب

طرز تهیه :

اول یه سری ژله رو طبق دستور به صورت ساده درست کنید وقتی‌ که کامل خودش رو گرفت به صورت مکعب خورد کنید، یا اینکه میتونید تو قالب‌های کوچیک یخ بریزید و بذارید سفت بشه و ببنده  
یه ژله دیگه درست کنید که این میشه پایه اصلی‌ دسرتون( ژله اناناس ) (من خودم اینو با شیر درست کردم و ژلاتین ...ژله اناناس  نیست ) ولی اگه خواستین از ژله اناناس استفاده کنید  وقتی‌ که یه خرده سرد شد توش خامه بریزید(که سفید رنگ شه ژله پایه تون) بریزید یه کم توی قالبتون بذاید یخچال  وقتی‌ که به صورت نیم بند شد ژله‌های خورد شده رو توش بریزید و با قاشق یه کم از مایع پایه تون بریزید فقط در حدی که روی خورده شیشه هاتون رو بگیره و بذارید نیم بند شه وقتی نیم بند شد کل مایع رو بریزید روش  بذارید تا کامل خودش رو بگیره.

 

نکته : دمای ژله پایه تون نباید اونقدر گرم باشه که خورده شیشه هاتون رو اب کنه حواستون باشه چون اون وقت رنگا قاطی میشه و زشت میشه .
 نکته 2: با بستنی هم میتونید درست کنید به جای خامه بستنی بریزید (بستنی وانیلی)
 

 

/ 0 نظر / 10 بازدید