کیک اسفنجی

 

برای یه قالب گرد با قطر 20 سانت به 6 تا تخم مرغ احتیاج داری


حالا خودت بسته به قالبت تعداد تخم مرغ رو تعیین کن


به ازای هر تخم مرغ یک قاشق غذاخوری سرپر آرد

و 2 قاشق سرخالی غذاخوری شکر لازم داریم


که برای شش نخم مرغ میشه 12 تا شکر و 6 تا آرد

برای 6 تا تخم مرغ به یک قاشق مربا خوری بکینگ پودر احتیاج داریم



اول سفیده و زرده رو جدا می کنی ... زرده و شکر رو انقدر بزن تا حجمش حدود 3 برابر بشه ... پوک و سفید میشه
سفیده رو توی یک کاسه جدا بزن .. حدود 7 تا 10 دقیقه ... تا انقدر پف کنه تا از طرفت نریزه ... ببین حدود 7 دقیقه رو حتما بزن .. کمتر بزنی پفش زود می خوابه و سفیده هنوز یه حالت خیسی داره

زرده و سفیده رو خیلی آروم با طور دورانی با هم مخلوط کن و سپس آرد و بکینگ پودر رو توش الک کن و خیلی خیلی آروم هم بزن تا پفش نخوابه .. دورانی هم بزن یعنی آروم مواد رو از ته ظرف بیار بالا

ته طرفت رو کاغذ مومی بنداز و فقط ته طرف رو ی کاغذ رو چرب کن .... دیواره ها نیازی به چرب شدن ندارن .. چون کیک بدون روغنه و اگه دیواره چرب باشه خوب پف نمی کنه
از ابتدای شروع به کارت فرت رو بادرجه 175 یا 180 گرم کن تا وقتی کارت تموم بشه فرت حسابی گرم میشه .

قالب رو بذار طبقه وسط فر ... حدود 25 - 30 دقیقه اول اصلا در فر رو باز نکن ... بعد 35 دقیقه توش رو نگاه کن .. اگه به نظرت پخته است با کف دست خیلی آروم روش رو لمس کن ... اگه بازم به نظرت پخته بود با یه خلال دندون چوبی کیکت رو امتحان کن .. اگه بهش نچسبید کیکت حاضره ... وگرنه بذار یکم دیگه بمونه

قالب رو از فر در بیار و بذار کیکت توی قالب سرد بشه تا فرم خودشو از دست نده

کناره های کیک رو با چاقو ببر و خیلی آروم برگردون ... کاغذ تهش رو فراموش نکنی

نکته:اول زرده وشکر رو توی یه یه ظرف تمیز بزن .... بعد پره های همزن رو خوب بشور .. خشک کن ... بعد سفیده رو بزن
سفیده خیلی لوسه ... اگه یه ذره چربی یا زرده توش بره خوب پف نمی کنه ...
اگه اول سفیده رو بزنی در فاصله همزدن زرده وشکر پفش می خوابه
پس حتما اول زرده و شکر .. بعد شستشوی پره ها و خشک کردن -- بعد زدن سفیده

/ 0 نظر / 8 بازدید