لوبیا پلو

 

 

مواد لازم :

گوشت چرخ کرده

هویج        (در صورت تمایل )

لوبیا سبزخرد کرده (و سرخ شده )           


رب گوجه فرنگی                                
پیاز متوسط                                      
برنج آبکش شده                                
دارچین                                         

زعفران

 

طرز تهیه :

اول پیاز رو خرد می کنیم و توی روغن سرخ می کنیم مقداری زردچوبه بهش اضافه می کنیم ویه چرخ میدهیم. بعد گوشت رو می ریزیم کمی که رنگش تغییر کرد میذاریم ابش کشیده بشه و سرخ بشه  . وقنی گوشت پخت لوبیا رو اضافه می کنیم و مواد رو با هم تفت میدهیم ِ میگذاریم که آب مایه مان جمع بشه وقتی لوبیا ها پخت هویج رنده شده رو بهش اضافه می کنیم و رب رو توی مایه می ریزیم . نمک . فلفل مایه رو اندازه می کنیم  و از روی حرارت برمیداریم.

بعد اب رو میذاریم جوش بیاد واسه ابکش کردن برنجمون (قبلا برنجمون رو با اب سرد و نک خیس میکنیم یکی دو ساعت بمونه ) بعد که اب جوش اومد برنجمون رو میریزیم توی قابلمه  معمولا برنج هایی که ژلو مخلوط هست کمی زنده تر از حد معمول بر میداریم . (من موقعی که برنج میجوشه یه کوچولو  خیلی کم زرد چوبه میریزم توی برنج که رنگش از سفیدی در بیاد و روبه کرم  میزنه)بعدش برنج رو در داخل ابکش ریخته اب سرد میریزیم روش میذاریم کنار

ته دیگ مورد نظر رو میگذاریم  (بستگی به ذایقتون داره .نون .سیب زمینی یا ته چین)بعد یه ردیف برنج میریزیم یه ردیف موادی که درست کردیم .(من معمولا توی یه ظرف مواد رو قاطی میکنم بعد میریزیم توی قابلمه .

زعفران رو با اب داغ حل میکنیم (قبلا باید این کارو بکنید ) میذاریم دم بکشه که رنگ بده . بعد یه کم روغن رو (میتونید از کره استفاده کنید )داغ میکنیم و با زعفران قاطی کرده و روی ژلو میریزیم (آب زعفران زیاد نباشه برنجتون خمیر بشه ) شعله رو زیاد میکنیم تا بخار داد دم کنی رو میگذاریم و شعله رو کم میکنیم . و میگذاریم ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت دم بکشه .موقعی که برنج رو میخواید بکشید توی دیس دارچین رو هم بهش اضافه کنید مثه نمک بپاشید روی برنج . بعد داخل دیس بکشید .

 

نوش جان

 

/ 0 نظر / 12 بازدید