حلیم بادمجون اصفهان

مواد لازم :

بادمجان 500 گرم

گوشت گوسفند 250 گرم

پیاز 1 قاشق سوپخوری

پیاز داغ عسلی 3 قاشق سوپخوری

کشک 0.5 فنجان

نعناع 2 قاشق سوپخوری


برنج
1 فنجان

زردچوبه قدری

فلفل قدری

نمک قدری

طرز تهیه :

بادمجان متوسط باشد , گوشت با استخوان باشد , پیاز متوسط باشد , پیاز سرخ شده باشد , نعناع سرخ شده یا همان نعناع داغ باشد ,
برنج
تمیز شده باشد .

گوشت را با یک عدد پیاز , نمک , زرد چوبه و مقداری آب می گذاریم تا کاملا پخته و له شود سپس بادمجانها را پوست گرفته حلقه جلقه می کنیم می شوئیم و در مقداری روغن سرخ می کنیم ,
برنج
را با گوشت می پزیم تا کاملا له شود , دو سوم از پیاز سرخ شده و گوشت پخته شده استخوانهای آن را بیرون آورده ایم خوب با گوشت کوب له می کنیم تا کشدار شود بادمجانها را هم جداگانه می کوبیم و با گوشت مخلوط کرده کمی خنک شد کشک را به میزان علاقه شخصی اضافه کرده بهم می زنیم و در ظرف می کشیم و روی آنرا با نعناع داغ و پیاز داغ تزئین می کنیم ,

نکته , اگر حلیم داغ باشد و کشک را داخل آن بزنیم کشک در داخل حلیم بریده بریده می شود .

در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذای سنتی برای 4 تا 6 نفر کافیست
/ 0 نظر / 7 بازدید