نودل

نودل با قارچ و گوشت

مواد لازم :

نودل یک بسته ( به تعداد نفرات - هر نفر یک بسته )

گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم ( اندازه ی یک مشت )

قارچ ۵-۶ عدد

فلفل دلمه ای ۱ عدد

گوجه ۲- ۳ عدد نگینی خرد شده

پیاز یک عدد متوسط

سس کچاپ یک قاشق غذا خوری

نمک - زردچوبه - پودر کاری - چاشنی ماکارونی به مقدار لازم

طرز تهیه :

پیاز رو نگینی خرد می کنیم و با زردچوبه کمی تفت میدیم .

نودل با قارچ و گوشت

گوشت چرخ کرده رو اضافه می کنیم و بعد از اینکه آبش کشیده شد فلفل دلمه ای

نودل با قارچ و گوشت

 و قارچ رو هم اضافه می کنیم و تفت میدیم .

گوجه ها رو اضافه می کنیم و با حرارت بالا تند تند هم میزنیم تا گوجه ها نرم بشن و آبشون کشیده بشه .

نودل با قارچ و گوشت

یک و نیم لیوان آب جوش به مخلوط اضافه کرده و با حرارت کم زمان میدیم تا جا بیفته .

نودل رو از بسته خارج کرده و در دو لیوان آب جوش همراه با ادویه ی طعم دهنده ای که داخل خود بسته هست

نودل با قارچ و گوشت

 مخلوط میکنیم و اونقدر هم میزنیم تا رشته ها از هم جدا بشن .

نودل با قارچ و گوشت

روی گاز میگذاریم و حرارت رو کمی بالا میبریم تا آب جوش دوباه بجوشه و بعد از ۲- ۳ دقیقه آبکش میکنیم .

با سسی که آماده شده مخلوط میکنیم و سرو میکنیم .

نودل با قارچ و گوشت

نوش جان

** نکته ها **

نودل ها در چهار طعم مختلف (بی طعم - گوشت - مرغ - سبزیجات ) در فروشگاههای مواد غذایی موجود است.

طعمی که من استفاده کردم گوشت بود .

نودل ها زود خمیر میشن و باید زود آب کش بشن ، فقط دقت کنید خام نمونند .

برای سس نودل ها میتونید به دلخواه هر چی خواستید اضافه کنید ولی چیزی که رواجه معمولاْ با سس ماکارونی سرو میشه .

اسم دیگه ی نودل ( رشته چینی - ماکارونی فوری ) است .

 

/ 0 نظر / 4 بازدید