سس قارچ

سس قارچ (برای سرو همراه انواع غذاهای گوشتی مثل همبرگر، مرغ، استیک و........)

قارچ رو توی کره یا روغن تفت می دیم، ادویه های مورد علاقه (من ادویه ی مخصوص پیتزا ریختم+آویشن) و یک قاشق آرد اضافه می کنیم و تفت می دیم. نصف عصاره ی مرغ رو توی نصف لیوان آب جوش حل کرده به قارچ اضافه می کنیم، کمی که غلیظ شد بقیه ی ادویه به اضافه ی نصف الی یک لیوان شیر اضافه می کنیم و می ذاریم آروم بجوشه تا غلیظ بشه، دو قاشق خامه اضافه می کنیم و هم می زنیم و شعله رو خاموش می کنیم. داغ داغ سرو می کنیم.

/ 0 نظر / 6 بازدید