شامی پوک

مواد لازم:
گوشت پخته چرخ شده 500 گرم
تخم مرغ 5 عدد
 زعفران 1 قاشق چایخوری
روغن برای سرخ کردن
سیب زمینی پخته رنده شده 1 عدد متوسط
لپه پخته و چرخ شده 300 گرم
 نمک، فلفل، زردچوبه، بکینگ پودر به میزان لازم
 پیاز 2 عدد
طرز تهیه:
گوشت را با 2 عدد پیاز خوب پخته و چرخ میکنیم. گوشت مغز ران بدون چربی خیلی بهتر است. اجازه میدهیم آب گوشت کاملاً جذب شود. بعد گوشت را داخل ظرف میریزیم. لپه را میپزیم و حتماً آبکشی میکنیم بعد شستشو میدهیم و فرصت میدهیم آبش کاملاً گرفته شود بعد چرخ میکنیم. اگر آبدار باشد مایع شامی شل میشود و امکان دارد داخل تابه باز شود. لپه را به گوشت اضافه میکنیم در صورت تمایل سیب زمینی را هم اضافه میکنیم. اضافه کردن سیب زمینی اختیاریست اما سیب زمینی باعث میشود شامی پوک و ترد شود. ادویه ها را هم اضافه میکنیم. به جای زعفران میتوان از عصاره هم استفاده کرد. تخم مرغ را که از سلامت آن مطمئن شدیم به مواد اضافه میکنیم و با دست ورز میدهیم. اگر مایل شل باشد میتوانیم مقداری لپه چرخ شده اضافه کنیم و اگر سفت بود تخم مرغ اضافه میکنیم. این شامی با سوپ کاهو یا سوپ قارچ غذای مناسب کاملی برای افطار میتواند باشد. از مواد برداشته داخل دست گرد و صاف میکنیم وسط آنها با انگشت حفره ایجاد میکنیم و داخل روغن که از قبل گرم کرده ایم میگذاریم. برای اینکه شامی ها به یه اندازه در بیایند میتوان پشت نعلبکی را کیسه فریزر کشید و مواد را روی آن پهن کرد تا گرد شود بعد حفره وسط آن را ایجاد کرده و داخل تابه برگرداند. حرارت گاز باید ملایم باشد. دقت کنید یک طرف شامی کاملاً طلایی شود بعد طرف دیگر را برگردانید چون اگر یک طرف کامل طلایی نشود و برگردانید خرد میشود. پیشنهاد میشود شامی را حتماً با سبزیجات میل بفرمایید. برای سس این شامی هم از سس کچاب و سس مایونز استفاده میکنیم
/ 0 نظر / 9 بازدید