کوکوی تره

مواد لازم :

 

تره نیم      کیلو تخم مرغ ۴        عدد روغن ۲/۱     پیمانه زردچوبه یک      ق چ آرد گندم یک      ق غ گردوی خرد شده به دلخواه مقداری نمک و فلفل به اندازه لازم

 

 

طرز تهیه : 

سر و ته سبزی تره را بگیرید و دسته سبزی تره ای که در دست دارید ، طوری که سر دسته ی تره بین

انگشت شصت و اشاره قراربگیردبعد با چاقوی تیزی به پهنای یک چهارم سانت خرد کنید(به هیچ وجه

 تره را روی تخته خرد نکنید چون تره آب زیادی دارد وآب می اندازد)بعد از خرد کردن تره ، خوب آن را

 بشویید و در صافی بریزید تا آب آن خارج شود . سپس تره ها را به مدت یکی دو ساعت روی یک

دستمال تمیز یا روی سینی پهن کنید تا آب اضافی آن گرفته شود .

تخم مرغ ، زردچوبه ، آرد ، نمک و فلفل را در ظرفی مناسب بریزید و خوب هم بزنید تا صاف و یکدست

شود ، بعد تره را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و حدوداً ۵ دقیقه بزنید تا خوب مخلوط شود.

سپس یک تابه ی نچسب راکه اندازه آن متناسب با مایه کوکو باشد را روی حرارت بگذارید و روغن را

 درون آن بریزد وقتی روغن کاملاً داغ شد مایه کوکو را درون تابه بریزید و روی آن رابا پشت قاشق

 صاف کنید ، و چند تکه گردو روی آن قرار دهید، درب تابه و یا یک دمکنی روی آن  بگذارید و حرارت

را کم کنید تا زیر کوکو برشته شود و کوکو پف کند ، سپس کوکو را به قطعات سه گوش یا مربع

برش بزنید وقطعات کوکو را برگردانید تا طرف دیگر آنها برشته شود.

اگر خواستید که کوکو را در فر طبخ کنید ، ۱۵ دقیقه قبل فر را روشن کنید و روغن را در تابه بریزید و

درون فرداغ کنید، بعد مایه کوکو را درآن بریزید و روی آن راصاف کنید و درون فرقرار دهید تا با حرارت

 ۳۵۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه بپزد و دیگر لازم نیست که درب آن را بگذارید و کوکو را پشت ورو کنید.

روش سخت ! خرد کردن تره با دست

 

روش آسان ! خرد کردن تره روی تخته آشپزخانه

/ 0 نظر / 13 بازدید