زرشک پلو با مرغ

زرشک پلو غذای راحتیه و همه هم خوب بلدن ... ولی نکاتی داره که توجه به اون کمی زرشک پلو رو خوشمزه تر و برجسته تر از زرشک پلو های دیگه میکنه .. اول از همه تهیه یه مرغ خوشمزه و خوشرنگ و بدون بوست .... بعد هم تهیه زرشک خوشرنگ و یاقوتی ....

برای نگهداری زرشک ....
زرشک تازه رو پاک میکنیم و توی یخچال و یا اگه باید مدت طولانی نگهداری بشه توی فریزر نگهداری میکنیم ...


حالا زرشک رو با چند قاشق آب ( این آب فقط برای حل شدن شکره ) وکمی کره و کمی روغن گرم میکنیم ( داغ نشه ....) بعد 4 قاشق شکر ( اگه شیرین تر دوست دارین کمی بیشتر شکر بریزین ... ) اضافه میکنیم و بلافاصله شعله رو خاموش میکنیم .. وقتی شکر حل میشه پس از خاموش کردن شعله ...شکر و آب و کره و روغن به جسم زرشک وارد میشه و پف میکنه و یاقوتی میشه ...

نکته :
دقت کنین که اگه زرشک رو سرخ کنین و یا تفت بدین و یا اگه بیشتر حرارت ببینه رنگش کمی تیره میشه .

برای تهیه یک مرغ خوشمزه و خوشرنگ و خوش بو .... که بشه سس اون رو هم استفاده کرد .... :

ابتدا مرغ پوست گرفته رو با کمی زعفرون و نمک آغشته کنین و توی روغن به همراه کمی کره تفت بدین ...بعد پیاز خام و پیاز داغ اضافه کنین و نمک و ادویه و زردچوبه رو فراموش نکنین .... بعد کمی آب بریزین و بذارین تا بپزه ... من کمی فلفل دلمه ای هم توش اضافه میکنم که مرغ رو خوش بو تر میکنه ....


در صورت تمایل میتوین یکقاشق رب گوجه فرنگی هم به مرغ اضافه کنین و بذارین خوب بپزه و آبش کم بشه ... فقط به اندازه نصف پیمانه آب داشته باشه کافیه .. .در صورت تمایل کمی آب لیمو ترش هم میتونین به مرغ اضافه کنین و نمکش رو بچشین ..

برنج رو دم کنین وپس از آماده شدن برنج کمی برنج رو با زعفرون دم کرده مخلوط کنین و لابلای برنج همراه با زرشک بپاشین و مرغ زعفرونی رو هم روش بکشین ...
 

نکته :
این زرشک رو با این دستور میتونین چند روز جلو تر از مهمونی تون تهیه کنین و توی یخچال نگهداری کنین ... روز مهمونی فقط برنج ساده و مرغ تهیه کنین و ....

/ 0 نظر / 13 بازدید