ژله طالبی

مواد لازم :  

 

 

1 بسته ژله (ترجیحا البالو یا توت فرنگی )
ا لیوان آب جوش
سه چهارم لیوان آب میوه یا آب سرد یا بستنی
1 عدد طالبی خوب و رسیده و سفت


طرز تهیه

 
ژله را با آب جوش و با سه چهارم لیوان آب میوه یا آب سرد یا بستنی مخلوط کنید دقت کنید در نهایت ژله باید سفت تر در بیاید.
طالبی را پوست کنده و و از طرف یکی سر آن را برش زده و کاملا تخم های آن را خالی کنید.و سپس هنگامیکه مایع ژله کاملا خنک شده درون آن بریزید و سپس سر آن را که برش زده بودید رویش بگذارید و درون یخچال گذاشته پس از چند ساعت که ژله کاملا بسته شد بیرون آورده و بصورت حلقه ایی برش می زنیم و رویش را با خامه شیرین شده تزیین می کنیم.

 

/ 0 نظر / 26 بازدید