بستنی نسکافه ای

مواد لازم

خامه - 250 گرم
تخم‌مرغ - سه عدد
شکر - 100 گرم
شیر - چهار قاشق سوپخوری
نسکافه - یک قاشق سوپخوری
آبلیمو - نصف قاشق چایخوری

بستنی نسکافه

طرز تهیه

زرده تخم‌مرغ‌ها را از سفیده جدا کرده و با شکر هم بزنید تا سفت و سفید شود، سپس نسکافه را در شیر حل کرده و به زرده‌ها اضافه کنید.

خامه را در ظرفی دیگر بزنید تا سفت شود.

سفیده‌ها را نیز با آبلیمو بزنید تا کاملا سفت شود آن را به خامه زده شده اضافه کرده و هم بزنید.

خامه را به نسکافه و زرده تخم‌مرغ زده شده اضافه کرده و در ظرفی مناسب ریخته سپس در فریزر بگذارید تا بسته شود.

/ 0 نظر / 7 بازدید