شیرینی پنجره ای

مواد لازم :


آرد سفید یک استکان
نشاسته یک استکان
تخم مرغ 5  عدد
گلاب  ۵ قاشق غذاخوری


طرز تهیه:

 

اول نشاسته رو خرد کنین

 

نشاسته را در ظرفی می ریزیم و گلاب رو آروم آروم به نشاسته اضافه می نماییم

 

و بهم می زنیم تا شکل خمیری در بیاد ولی زیاد نباید شل بشه

 

بعدش تخم مرغها را داخل نشاسته می شکنیم

 

 و هم می زنیم و آرد را در آن می ریزیم و تمام مواد را مخلوط می کنیم.

 

 روغن فراوان را داغ می کنیم قالب مخصوص نان پنجره ای را در روغن می گذاریم تا گرم شود(نکته : در مورد این شیرینی میزان گرمی قالب است که باید نه زیاد داغ باشد و نه زیاد سرد  )

 

قالب را در مایه می زنیم به اندازه ای که مایه تا سر قالب برسد و روی قالب رو نگیرد

 

 بعد قالب را بلافاصله داخل روغن می زنیم و آنرا تکان می دهیم تا نان از قالب جدا شود.

 

 

با حرارت خیلی کم وقتی یک طرف نان که کمی برشته شد بر می گردانیم تا طرف دیگر نیز برشته بشه 

  


 نون پنجره ای ها باید خشک باشه مراقب باشید نون ها خیلی داخل روغن نمونه چون خیلی زود رنگش عوض میشه بعداونا را وارونه در صافی می چینیم تا روغن زیادی آن گرفته شود وقتی کاملا سرد شد من شکر و چند تا دونه هل رو با هم تو آسیاب کن ریختم. و دو طرف نون ها پاشیدم .اگه پودر پسته هم داشته باشین که دیگه عالی میشه من نداشتم.

/ 0 نظر / 29 بازدید