توپ های شکلاتی

مواد لازم:

 

کیکساده(وانیلی) پودر شده    ۱۵۰ گرم

مربای تمشک         ۱۰۰گرم

شکلات ذوب شده    ۱۰۰ گرم

کره                ۴۰ گرم

شکلات چیپسی    ۲قاشق غذا خوری

گردوی ریز خرد شده  ۲ قاشق غذا خوری

                

طرز تهیه:   

                

 نصف شکلات و کره رو تو مایکروویو یا به روش بن ماری آب کنید. این مخلوط و کیک پودر شده و مربا رو در دستگاه غذاساز بریزید تا خوب میکس شن.

               

 بعد خمیر مربوطه رو با دست با گردو شکلات چیپسی مخلوط کنید. اگر خمیر چسبنده اس اشکال نداره. دستاتون رو خیس کنید و شروع به درست کردن گلوله های شکلاتی به اندازه دلخواه کنید. و توی سینی که کمی با  کره  چربش کردید بچنید.

              

 و به مدت ۱۵ دقیقه بذاریدشون تو فریزر. بعد از اون توپ ها رو تو شکلات آب شده بغلتونید و با کنجد یا این دونه های رنگی تزیین کنید.

    

--می تونید از هر مربایی که داشتید استفاده کنید.

--به این توپ ها ترافل هم گفته میشه.

/ 0 نظر / 14 بازدید