سس مایونز

این دستور رو من از خانم ملاحت کامیار یاد گرفتم

سس مایونز ( 2 کیلو )

تخم مرغ 3 عدد
سس خردل 1ق س
روغن مایع 2 پیمانه
آب 3 پیمانه
نشاسته ذرت (پودر نشاسته گل ) 3/2 پیمانه
سرکه 2 پیمانه
شکر 1 ق س
نمک 1 ق چ
فلفل به میزان لازم

نشاسته را در آب حل می کنیم ، شکر ، سرکه ، نمک را افزوده ( میتونید سرکه رو کمتر وآب رو بیشتر بریزید) و روی حرارت قرار میدهیم و مرتب هم میزنیم تا مثل فرنی غلیظ شده و شفاف شود . از روی حرارت برمیداریم . کنار میگذاریم تا ولرم شود.
تخم مرغها ، سس خردل ، روغن وفلفل را در مخلوط کن می ریزیم و 3 دقیقه مخلوط میکنیم.
سپس مایه غلیظ شده را به مواد داخل مخلوط کن می افزاییم و هم میزنیم .در شیشه می ریزیم و در یخچال قرار میدهیم . بعد از نیم ساعت سفت میشه

 

/ 0 نظر / 6 بازدید