کوکوی بادمجون

 

مواد لازم:

بادمجان=به مقدار لازم

تخم مرغ =3 عدد

پودر سیر آماده=نصف قاشق چایخوری

نمک،پودر فلفل سیاه،زردچوبه=به مقدار لازم

زعفران آبکرده=به مقدار لازم

پیاز داغ =2 قاشق غذاخوری


طرز تهیه:

تابه ای را روی حرارت قرار دهید و بگذارید تا داغ شود،روغن را داخل تابه ریخته و وقتی داغ شد،بادمجانها را داخل تابه قرار دهید،برای اینکه بادمجانها روغن کمتری مصرف کند در تابه را بگذارید و با حرارت ملایم بگذارید تا سرخ شوند،بعد از اینکه سرخ شدند،با گوشت کوب بکوبیدشان و با تخم مرغ،نمک،فلفل،زردچوبه،زعفران آبکرده و پیاز داغ مخلوط کنید.

تابه ای را روی حرارت قرار دهید و بگذارید تا داغ شود،روغن را داخل تابه ریخته و وقتی داغ شد،مواد را داخل آن بریزید و در تامام سطح تابه یک سطح پخش کنید،در تابه را بگذارید و با حرارت ملایم بگذارید تا یک طرف کوکو سرخ شود،بعد از اینکه یک طرف سرخ شد کوکو را برش بزنید و برای اینکه راحت تر بتوانید کوکو را به طرف دیگر برگردانید،حرارت را خاموش کرده و بعد از اینکه کوکو کمی سرد شد،به راحتی میتوانید به طرف دیگر برگردانیدش و دوباره حرارت را روشن کرده و بگذارید تا طرف دیگر هم سرخ شود.

نوش جانتان شود.

بادمجان:
بادمجان میوه گیاهی کوتاه و یک ساله است که در پخت غذاهای مختلف به کار می‌رود. پوستی رنگی دارد که هنگام پوست کندن دست را سیاه می‌کند.
بعضی‌ها بادمجان را با پوست می‌پزند و خیلی‌ها هم پوست آن را می‌کنند. مهمترین نکته در خرید بادمجان، انتخاب بادمجان‌های با تخم کم و مزه شیرین است.
برای خرید بادمجان به سراغ بادمجان‌های گوشتالو، براق، سنگین و بلند بروید با پوستی کشیده و سفت و بدون آثار ضرب خوردگی چون خوشمزه‌تر هستند.
البته بادمجان‌های دلمه‌ای هم در بازار ایران یافت می‌شوند که اغلب برای درست کردن دلمه به کار می‌روند.
بادمجان‌های باریک بیشتر در خورشت‌ها یا به صورت سرخ‌کرده در خوراک به کار می‌روند.
مردمان شمال ایران هم غذاهای خاصی را با بادمجان طبخ می‌کنند که در آنها بیشتر بادمجان کبابی به کار می‌رود.
بادمجان‌های تازه را اگر در کیسه پلاستیکی بگذارید تا چند روز در یخچال تازه می‌مانند و خواصش حفظ می‌شود. [خواص بادمجان]
پیش از سرخ کردن بادمجان برای گرفتن تلخی آن این ترفند را به کار ببرید: بادمجان‌ها را پس از پوست کندن از وسط به دو نیم کنید. اگر تخم زیاد دارد، آنها را در بیاورید. روی آن نمک بپاشید و روی یک سینی دستمال کاغذی بگذارید و بادمجان‌ها را روی آن بچینید و سینی را در آفتاب قرار دهید.
پس از یکی دو ساعت آنها را بشورید و خشک کنید. حال بادمجان‌ها را سرخ کنید و مطمئن باشید دیگر تلخ نیستند.

/ 0 نظر / 22 بازدید